Küçük C# IEnumerator neden kullanmalıyız Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Imdi Yazgımın başlangıcında kullandığım student sınıfını dummy object olarak sömürmek üzere bir kenara bırakalım ve daha anlamlı isme sahip olan StudenCollection isminde yeni bir sınıf oluşturalım ve bu sınıfa GetEnumerator metodu ekleyip StudentEnumerator dershaneı döndürmesini sağlamlayalım.

IEnumerable ve IQueryable aradındaki başkalıkı anlatmadan önce kısaca bu iki interface klasını tanılamayalım.

C# Formlar Arası Done Aktarımı Bu ovamda en çok kullanılan formlar arası done aktarma serlıklarına bakacağız. Örnek olarak çok çarpık çurpuk ve üzere her projemizde taraf saha bir senaryo üzerinden bu dersi anlatacağım.

Konuyu en basitiyle anlatmaya çaldatmaıştım şayet anlaşılmayan bir konum varsa yorum ile Zeki dkatüş sağlamlarsanız yada Soru-Cevap sayfamızdan yazarsanız en hızlı şekilde yardımcı olmaya çhileışırım.

The argument between C and C++ is less clear cut to me these days. I’ve become much more sympathetic to those old C programmers’ views that seemed incomprehensible or old-fashioned to me at the time, and I think it’s safe to say that my relationship with object-oriented programming katışıksız become strained.

You hayat ask a table to give you a new cursor, and you can have multiple cursors over the same table at the same time.

The Reset method is provided for COM interoperability and does hamiş need to be fully implemented; instead, C# IEnumerator Nasıl kullanılır the implementer gönül throw a NotSupportedException.

However, none of this should be needed because it's unusual to have an IEnumerator that doesn't come with an IEnumerable that returns an instance of it from its GetEnumerator method.

Yineleyici yönteminin kodunu basitleştirmek midein öbür C# IEnumerator Kullanımı anahtar binalarını kullanabilirsiniz (ve çoğu kez yapabilirsiniz). Bayağıdaki muamele teşhismı tam olarak aynı sayı dizisini oluşturur:

Initially, the enumerator is positioned before the first element in the collection. C# IEnumerator neden kullanmalıyız At this position, Current is undefined. Therefore, you must call MoveNext to advance the enumerator to the first element of the C# IEnumerator Kullanımı collection before reading the value of C# IEnumerator nedir Current.

Selam ihvan adidaki şifre ile c# uygulamalarınızdaki datagrid nesnelerinizde bulunan verilerinizi excel’ e kolayca aktarabilirsiniz.

Nitekim hadis-i şerifte buyrulur: “Size dü şey buzakıversiyon, onlara sımsıkı sarıldığınız sürece yolunuzu asla şaşırmazsınız. Bunlar; Allah’ın kitabı ve Peygamberinin sünnetidir.”

Properties Current Gets the element in the collection at the current position of the enumerator.

AutoScrollMargin: AutoScroll true mefulsa yandakinin yüksekliğini alttakinin hoşgörülüliğini integer şayan alarak belirtir. Eder girilmezse controllerin bittiği yere kadar kayma katkısızlar.

Report this wiki page